Näitä omia kotisivuja päivitellessä, huomasin että viimeisestä blogi postauksesta on kulunut jo aika reilu tovi.

Kiirettä on pitänyt, on asennettu mm. valvontakameroita, palvelimia, työasemia sekä tehty myös kotisivuja.

GDPR -on tuonut myös työllistävän vaikutuksen, sen työllistävistä vaikutuksista näkyvimpiä WProdin osalta ovat rekisteriselosteen päivittyminen, sekä sen tuonti kotisivuille aivan uusiin, näkyvämpiin paikkoihin. Lisäksi tietysti evästeilmoituksen parantelu tuli kyseeseen. Eikä siinä, nämä ovat hyviä uudistuksia jotka parantavat henkilötietojen käsittelyä laajalla skaalalla koko maailmassa. WProd on aina käsitellyt henkilötietoja erityisellä tarkkuudella, eikä niitä ole koskaan, missään olosuhteissa siirretty pois EU alueelta. Olemme lisäksi aina hävittäneet tarpeettomat tiedot, heti kun ne eivät enää ole olleet tarpeellisia asiakassuhteen hoitamisen kannalta. Rekisteriseloste muuten löytyy täältä.

Uuden tietosuoja-asetuksen innoittamana, WProd on ottanut tuotereppuunsa Deltagonin salatun sähköpostin. Nyt viimeistään on syytä lopettaa henkilötietojen lähettely selkokielisellä sähköpostilla, kyseessä olevalla ratkaisulla sähköpostit saadaan salattua helposti ja vaivattomasti, tietoturva paranee suurin loikkauksin, eikä palvelusta koituva kustannus ole merkittävä, oikeastaan millään mittapuulla. Suosittelen palvelua ensisijaisesti kaikille, jotka lähettävät mitään arkaluontoistatietoa sähköpostitse. Tästä kannattaa olla yhteydessä, aivan mahtava tuote.

Tuotereppu on laajentunut merkittävästi muiltakin osin ja samalla on saatu painettua hintoja alaspäin, jos vain mitään tarvetta IT -asioihin liittyen on ilmoilla, soittele tai laita viestiä. Katsotaan paras ratkaisu ja kilpailukykyinen hinta!

Kameravalvontaan löytyy mm. Dahuan laadukkaat kamerat, työasema ja palvelinpuolella Fujitsun ja Lenovon viimeisen päälle yrityslaitteet, sekä pilvipalveluista Microsoftin erittäin hyvät palvelut. Edelleen WProd toimii viestintäviraston .fi verkkotunnusten välittäjänä ja myös kuluvalle vuodelle löytyy Fujitsun uusimmat sertifikaatit 🙂 Kotisivupalvelin sijaitsee laadukkaassa ja turvallisessa konesalissa Tampereella ja siitä muuten, siitä ei siirretä tietoja koskaan pois Suomesta, tai edes Tampereelta.

Palataan juttuun ja mukavaa kesää!

Täällä palvellaan kesäkuumalla, koko kesä.