Pitkään on ollut hiljaista blogin suhteen. Ei saa antaa sen hämätä, hommia on painettu urakalla ja useampia verkkosivuja on saatu julkaistua. Verkkosivujen lisäksi WProd on saavuttanut Fujitsun SELECT Expert -statuksen. Sertifikaatin myöntää Fujitsu ja sitä edeltää useampi pienempi testi. Testeissä testataan tietämystä Fujitsun tuotteista, niiden myynnistä ja tuesta.

WProd on saanut myös oikeuden käyttää Koodia Suomesta -logoa markkinoinnissaan, onhan tekemämme koodi kuitenkin kokonaan Suomalaista käsityötä.

Tässä vaiheessa kun logoja heitellään pitkin kirjoitusta, muistutan vielä että toimimme myös Viestintäviraston verkkotunnusvälittäjänä, joka tarkoittaa että kauttamme voi rekisteröidä, uusia ja hallita Suomalaisia fi -päätteisiä verkkotunnuksia.

Palvelureppu on myös kasvanut ja nyt niitä saa. Office 365 -tuotteita saa myös WProdin kautta, pelkästä isännöidystä Exchange sähköpostista aina laajoihin Office 365 -tilauksiin. Kaikki hoituu kätevästi saman katon alta. Varmuuskopiointitarpeen kasvaessa yrityksissä, olemme ottaneet mukaan myös Nexcetic -pilvivarmuuskopioinnin. Ohjelma asennetaan koneelle ja unohdetaan, se hoitaa varmuuskopioinnin pilveen itsenäisesti, täysin automaattisesti.

 

Täällä ollaan Teitä varten, kysy lisää!

Ville Kärpijoki
ville@wprod.fi
045 114 3151