Kotisivut

Lähes kaikki potentiaaliset asiakkaat etsivät tietoa netistä ennen tuotteen tai palvelun ostamista. Hyvät kotisivut herättävät luottamusta yritykseen, latautuvat nopeasti ja tarjoavat vastauksen potentiaalisen asiakkaan tiedonjanoon.

Valtaosa ihmisistä selaa nettiä mobiililaitteella, on kotisivujen äärimmäisen tärkeää skaalautua erilaisille laitteille siten, että selaaminen on mahdollisimman vaivatonta ja nopeaa.

Pelkästään kauniit ja selkeät kotisivut eivät kuitenkaan riitä. Sivujen rakenne, sekä sisältö on suunniteltava niin, että ihmiset löytävät ne. Hakukoneoptimoinnissa on tärkeää, että tekstisisältö, kuvat ja rakenne tukevat toisiaan.

WProd kotisivut suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, näin saavutetaan asiakkaan toiveita vastaavat kotisivut. Kuitenkin niin, että niissä on huomioitu edellämainitut seikat.

Rakenne toteutetaan hakukoneita silmällä pitäen ja sisältö tuotetaan niin, että se tukee kotisivujen löytymistä tarvittavilla hakusanoilla.

Julkaisujärjestelmä auttaa hallitsemaan kotisivuja, ei tarvitse olla guru, tai hallita minkäänlaisia ohjelmointikieliä pystyäkseen päivittämään kotisivuja. Useimmat kotisivut tehdään Suomenkielisen WordPress -julkaisujärjestelmän päälle, jonka avulla kotisivujen päivittäminen on helppoa ja vaivatonta.

Tarvittaessa WordPressin kylkeen rakennetaan räätälöidyt lisäosat, joilla kotisivujen päivitys ja hallinta onnistuvat entistä helpommin. Yli 10 -vuoden historian aikana, asiakkaiden kotisivuilla on käytetty niin ns. valmisteemoja, kuin myös räätälöityjä, juuri asiakkaan toiveiden mukaan rakennettuja teemoja.

Entä jos nykyisten kotisivujen julkaisujärjestelmä ei ole WordPress, eikä sitä haluta vaihtaa? – Ei huolta, kokemusta löytyy myös mm. Drupal, Joomla ja Concrete5 alustoista, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Soita heti 050 445 1002!

Ota yhteyttä!

Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Fill out this field