Koska monet asiakkaat etsivät tietoa yrityksestä sekä sen tuotteista tai palveluista ennen ostopäätöksen syntymistä, on ensiarvoisen tärkeää, että yrityksen kotisivut vastaavat asiakkaan kysymyksiin tai tarjoavat väylän vastausten saamiseen. Tämän väylän tulee olla sekä toimiva että helppokäyttöinen. Mikään ei karkota asiakkaita paremmin kuin toimimattomat tai epäselvät kotisivut.

Hyvät kotisivut tukevat yrityksen markkinointia ja viestintää tehokkaasti. Täytyy kuitenkin muistaa, että jos yrityksen kotisivut eivät löydy hakukoneista, ei niistä juuri ole iloa. Suunnittelemamme kotisivut suunnitellaan aina hakukoneystävällisiksi, jotta asiakkaanne löytäisivät juuri teidät, kilpailijoidenne sijaan etsiessään tarjoamaanne palvelua. Tämä tarkoittaa, että sivuston tekninen toteutus antaa kaikki edellytykset sivuston nousemiseksi hakutulosten kärkisijoille.

Tuottamamme kotisivut tehdään kokonaisuudessaan suomessa, Suomalaisten tekemänä. Tästä tunnustuksena Code from finland, koodia suomesta merkki. Merkki on ohjelmistoalan joutsenlippu.

 

Yksilöllisesti ja tyytyväisyystakuulla

Suunnittelemme sivuston ulkoasun ja toiminnallisuudet yhdessä asiakkaan kanssa. Jokainen projekti on yksilöllinen ja jokaisessa projektissa otetaan huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja toiveet. Koska tiedämme että kaikki eivät ole IT-alan ammattilaisia, toimitamme suunnittelemamme sivustot suomenkielisellä ja helppokäyttöisellä hallintaliittymällä. Tällä helppokäyttöisellä hallintaliittymällä sivuston sisällön laajentaminen, supistaminen tai muu muokkaaminen käy helposti ja itsenäisesti. Sivujen päivittämisen voi myös jättää meidän huoleksemme, tällöin päivitämme sivuja sopimuksen mukaan ja pidämme huolen jatkuvasta hakukoneoptimoinnista siinä samalla.

Koska haluamme asiakkaan olevan tyytyväinen tilaamiinsa kotisivuihin, emme ole valmiita silloin kun sivut ovat meidän mielestämme valmiit, vaan vasta silloin kun asiakas on niihin tyytyväinen. Asiakastyytyväisyyden tavoittelumme ei pääty silti vielä sivuston julkaisuun, vaan vastaamme mielellämme kysymyksiin joita sivustoa päivitettäessä ja muokatessa saattaa herätä.

Avaimet käteen -periaatteella

Kun kotisivut ovat valmiit, sivut ovat internetissä kaikkien nähtävillä, tarvittaessa verkkotunnus ja webhotelli toimitettuina.

Julkaisun yhteydessä toimitamme asiakkaidemme keskuudessa kiitosta keräänneen kirjallisen ohjeistuksen sivuston päivittämistä ja hallintaa varten. Asiakkaalla on siis edellytykset aloittaa kotisivujensa hallinta täysin itsenäisesti. Palvelumme ansiosta asiakkaan ei tarvitse tuntea www-julkaisutekniikoita pystyäkseen ylläpitämään, laajentamaan tai supistamaan omaa sivustoaan.

Tilaa omasi jo tänään! Soita heti 045 114 3151